REFERENSSIT

Asianajotoimisto Thureson Oy on varsinaissuomalainen perheyritys. Olemme palvelleet yksityishenkilöitä, yrityksiä, yhteisöjä ja julkisyhteisöjä jo yli 20 vuoden ajan. 
Toimistomme sijaitsevat Turussa, Kaarinassa ja Paimiossa. Palvelemme asiakkaitamme koko Suomen alueella.

Meille on tärkeää, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä palveluumme. Yrityksemme valittiin yleisöäänestyksellä kaupungin positiivisimmaksi yritykseksi. Ajamme asiakkaamme asiaa aina asiakkaan edun ja hyvän asianajotavan mukaisesti parhaalla mahdollisella tavalla. Haluamme tarjota asiakkaillemme Suomen parasta asianajopalvelua.

Yrityksemme tärkeimmät arvot ovat rehellisyys, luotettavuus sekä vastuullisuus. Toimistomme on tunnettu ammattitaitoisesta, ystävällisestä ja ihmisläheisestä palvelusta. Tervetuloa!

Alla näet äänestäjien kommentteja Paimion positiivisin yritys 2018 -kilpailusta, jossa sijoituimme ensimmäiseksi.
 • Asianajotoimistossa vierailu ei välttämättä aina ole iloinen asia, mutta tästä toimistosta olen aina lähtenyt hymy huulilla.
 • Hyvä ja asiantunteva palvelu, minkä lisäksi aina ystävällinen ja asiakkaan huomioonottava suhtautuminen.
 • Monikaan yritys ei tee mitä lupaa. Tämä yritys on luotettava ja ihmisen puolella. Aina positiivisella mielellä.
 • Luotettavin, positiivisin ja ammattitaitoisin asianajaja mitä koko Suomesta löytyy. Aina iloinen, ystävällinen ja kannustava asiakkaalleen.
 • Hänestä huokuu ihmisläheisyys ja luotettavuus. Ehdottamasti positiivinen niin yrittäjänä kuin ihmisenäkin.
 • Mies oikeassa ammatissa. Loistava asiakkaan tarpeet huomioiva palveluasenne!
TYYTYVÄISIÄ ASIAKKAITAMME
JÄTÄ YHTEYSTIETOSI,
NIIN OTAMME
SINUUN YHTEYTTÄ!

Kerro meille ongelmasi –
löydetään siihen yhdessä ratkaisu.
  Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota


  Näiden www-sivujen sisältö on ainoastaan informatiivinen eikä sitä tule pitää tarjouksena tai juridisena taikka muunkaanlaisena ohjeena. Asianajotoimisto Thureson Oy ei vastaa näillä sivuilla olevan tiedon oikeellisuudesta tai ajantasaisuudesta. Sivuilla oleva informaatio on yleisluontoista, eikä Asianajotoimisto Thureson Oy takaa eikä vastaa tietojen soveltuvuudesta yksittäistapaukseen. Asianajotoimisto Thureson Oy ei takaa, että nämä www-sivut sisältöineen toimivat keskeytyksettömästi tai virheettömästi. Asianajotoimisto Thureson Oy ei vastaa välittömästä tai välillisestä vahingosta, jonka väitetään aiheutuneen näillä sivuilla olevan informaation käyttämisestä.
  phoneenvelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram