Asianajotoimisto Tampere

Asianajaja toimii tukenasi yrityksesi tai yksityiselämäsi pienissä ja suurissa solmukohdissa. Asianajotoimisto Thureson auttaa sinua lakikysymyksissä Tampereen seudulla yli 20 vuoden kokemuksen tuomalla ammattitaidolla.

Älä jää lakiin liittyvissä kysymyksissä yksin, vaan käänny rohkeasti asianajotoimisto Thuresonin puoleen ja anna meidän auttaa.

Asianajaja palveluksessasi Tampereen seudulla

Thureson tarjoaa kattavat lakiasiainpalvelut yksityisille henkilöille ja perheille. Autamme kaikkia asiakkaitamme lakikysymyksissä ammattitaidolla, luotettavasti ja henkilökohtaiseen palveluun panostaen.

Lakiasiainpalveluihimme kuuluvat muun muassa seuraavat:

§ Perunkirjoitukset

§ Perinnönjaot ja pesänselvitykset sekä niitä koskevat riita-asiat

§ Avioehtosopimukset, testamentit ja edunvalvontavaltakirjat

§ Avioeroasiat ja omaisuuden ositukset sekä niitä koskevat riita-asiat

§ Lasten huolto, asuminen, tapaamisoikeus ja elatus

Juristin palvelut yrityksille Tampereella

Palvelemme myös kaiken kokoisia yrityksiä. Meiltä saatte luottamuksellisesti, asiantuntevasti ja nopeasti kaikki juridiset palvelut yrityksenne yksilöllisiin tarpeisiin. Toimistollamme on vuosien kokemus yritysjuridiikkaan liittyvien toimeksiantojen hoitamisesta. Toimistomme on erikoistunut julkisyhteisöjen sekä pienten, keskisuurten ja suurten yritysten oikeudellisten asioiden hoitamiseen.

Meillä on erityistä osaamista riidanratkaisusta, sopimusoikeudesta, yhtiöoikeudesta, työoikeudesta, kilpailuoikeudesta sekä rakentamiseen, ympäristöön ja kaavoitukseen liittyvistä asioista.

Palvelumme yrityksille ovat mm.:

§ Sopimusoikeus

§ Oikeudenkäynnit

§ Yhtiöoikeudelliset asiat

§ Työoikeus

§ Kilpailuoikeus

§ Ympäristöoikeus

Thureson Oy:n lakimies auttaa

Asianajotoimisto Thureson Oy on varsinaissuomalainen perheyritys. Olemme palvelleet yksityishenkilöitä, yrityksiä, yhteisöjä ja julkisyhteisöjä jo yli 20 vuoden ajan. Toimistomme sijaitsevat Tampereen lisäksi Turussa, Kaarinassa ja Paimiossa. Palvelemme asiakkaitamme kattavasti koko Suomen alueella.

Hoidamme kaikki riita-asiat ja muut asianajotoimiston palvelut asiantuntemuksella ja luotettavasti. Meille on tärkeää, että asiakkaamme on tyytyväinen tekemäämme työhön. Kannatamme sovittelua ja usein saamme riita-asioissa aikaan päämiehemme edut turvaavan sovinnollisen ratkaisun, jolloin ei tarvita kallista ja pitkää oikeudenkäyntiä.

Olemme ammattitaitoisia ja teemme kaikissa asioissa parhaamme niin, että asiakkaamme oikeudet toteutuvat. Palvelemme asiakkaitamme luotettavasti ja hyvää asianajotapaa noudattaen. Panostamme henkilökohtaiseen ja kokonaisvaltaiseen palveluun positiivisella otteella. Toimistomme palkittiin Paimion vuoden positiivisimmaksi yritykseksi vuonna 2018. 

Tyytyväinen asiakas on meille kunnia-asia.

JÄTÄ YHTEYSTIETOSI, 
NIIN OTAMME 
SINUUN YHTEYTTÄ!

Kerro meille ongelmasi – 
löydetään siihen yhdessä ratkaisu.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.