Asianajaja Pori

Asianajotoimisto Thureson Oy on varsinaissuomalainen perheyritys. Olemme palvelleet yksityishenkilöitä, yrityksiä, yhteisöjä ja julkisyhteisöjä jo yli 20 vuoden ajan. Meidät tunnetaan henkilökohtaisesta ja kokonaisvaltaisesta palvelusta ja positiivisella otteella tehdystä työstä. Palvelemme asiakkaitamme luotettavasti ja aina hyvää asianajotapaa noudattaen. Palvelemme asiakkaitamme kattavasti koko Suomessa, joten kun kaipaat asianajajan palveluita Porissa, käänny meidän puoleemme.

Meillä hoituvat luottamuksellisesti ja asiantuntemuksella kaikki asianajotoimiston palvelut. Tahdomme, että asiakkaamme on tyytyväinen tekemäämme työhön ja siitä aiheutuviin kustannuksiin. Kannatamme sovittelua ja usein saammekin riita-asioissa aikaan päämiehemme edut turvaavan sovinnollisen ratkaisun. Näin vältytään kalliilta ja pitkältä oikeudenkäyntiprosessilta.

Kun mikä tahansa lakiin liittyvä kysymys painaa mieltäsi, älä jää yksin vaan ota rohkeasti yhteyttä meihin. Asianajotoimisto Thureson auttaa.

Lakimies Porissa auttaa yrityksiä ja yhteisöjä

Asianajotoimisto Thureson tarjoaa luottamuksellisesti, asiantuntevasti ja nopeasti kaikki juridiset palvelut yrityksesi yksilöllisiin tarpeisiin Porissa. Palvelemme kaiken kokoisia yrityksiä erilaisissa lakimiehen ammattitaitoa vaativissa tilanteissa. Meiltä löytyy erityisosaamista mm. riidanratkaisusta sekä rakentamiseen, ympäristöön ja kaavoitukseen liittyvistä asioista. Meillä on vuosien kokemus julkisyhteisöjen sekä pienten, keskisuurten ja suurten yritysten oikeudellisten asioiden hoitamisesta.

Palvelemme yrityksiä mm. seuraavissa lakiasioissa:

§ Sopimusoikeus

§ Oikeudenkäynnit

§ Työoikeus

§ Yhtiöoikeudelliset asiat

§ Kilpailuoikeus

§ Ympäristöoikeus

Asianajajan palvelut yksityishenkilöille

Asiantuntevat lakimiehemme palvelevat kattavasti yksityishenkilöitä sekä perheitä lakikysymyksissä – luotettavasti ja henkilökohtaiseen palveluun panostaen. Toimistomme asianajajat varmistavat aina, että asiakkaidemme oikeusturva toteutuu.

Palvelumme yksityishenkilöille kattavat muun muassa:

§ Perunkirjoitukset

§ Perinnönjaot ja pesänselvitykset sekä niitä koskevat riita-asiat

§ Avioehtosopimukset, testamentit ja edunvalvontavaltakirjat

§ Avioeroasiat ja omaisuuden ositukset sekä niitä koskevat riita-asiat

§ Lasten huoltoon, asumiseen, tapaamisoikeuteen ja elatukseen liittyvät asiat

§ Rikosasiat

§ Riita-asiat

§ Työoikeudelliset asiat

Asianajotoimisto Pori tarjoaa apua lakiasioissa

Asianajajillamme on kattava kokemus ja asiantuntemus monenlaisista lakiasioista. Voit kääntyä puoleemme mm. seuraavissa asioissa: perhe- ja jäämistöoikeus, potilas- ja lääkintäoikeus, yhtiöoikeus, vahingonkorvausasiat, rikosoikeus, varallisuusoikeus, työoikeus, ympäristöoikeus sekä rakentaminen ja kaavoitus. Hoidamme myös riidanratkaisun yleisissä tuomioistuimissa sekä välimiesmenettelyssä ja riita-asioiden ja rikosasioiden oikeudenkäynnit. Erilaisia sopimuksia laadimme suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi.

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Kerro meille ongelmasi –  löydetään siihen yhdessä ratkaisu.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.