Referenser

Advokatbyrå Thureson Ab är ett familjeföretag i Egentliga Finland. Vi har betjänat privatpersoner, företag, sammanslutningar och offentligt samfund för över 20 år. Våra byråer är i Åbo, St. Karins, Pemar och Tammerfors. Vi betjänar våra kunder i hela Finland.

Det är väldigt viktigt för oss att våra kunder är nöjda med vår tjänst. Vårt företag valdes genom offentlig omröstning till stadens mest positiva företag. Vi driver ärendena alltid på bästa möjliga sätt enligt kundens förmån och enligt god advokatsed. Vi vill erbjuda våra kunder Finlands bästa advokattjänst.

Vårt företags viktigaste värderingar är ärlighet, pålitlighet samt ansvarighet. Vår byrå är känd för sin professionella, vänliga och mänskligt närstående service. Välkommen!

Nedan kan du se röstarens kommentarer i Pemars mest positiva företaget 2018-tävling, där vi placerade först.

” Att besöka advokatbyrån kanske inte alltid är något att glädja sig åt men jag har alltid lämnat det här kontoret med ett leende på läpparna.”

” Mycket trevlig och hjälpsam personal och alltid trevlig och kundbeaktande inställning. Alltid vid gott humör”

” Många företag gör inte vad de lovar. Detta företag är pålitligt och på människans sida. Alltid glad, vänlig och uppmuntrande till sin kund.”

”Han drar till sig mänsklig närhet och pålitlighet. Definitivt positiv både som företagare och som människa.”

” En man i rätt yrke. En utmärkt serviceinställning som tar hänsyn till kundens behov”

Våra nöjda kunder:

LÄMNA DINA KONTAKTUPPGIFTER SÅ KONTAKTAR VI DIG!

Berätta för oss om ditt problem, så kommer vi på en lösning tillsammans.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.