Asianajaja Kaarina

Asianajotoimisto Thureson Oy on varsinaissuomalainen perheyritys. Olemme palvelleet yksityishenkilöitä, yrityksiä, yhteisöjä ja julkisyhteisöjä jo yli 20 vuoden ajan. Panostamme henkilökohtaiseen ja kokonaisvaltaiseen palveluun positiivisella otteella. Palvelemme asiakkaitamme luotettavasti ja aina hyvää asianajotapaa noudattaen. Toimistomme sijaitsevat Kaarinan lisäksi Turussa, Paimiossa sekä Tampereella. Palvelemme asiakkaitamme kattavasti koko Suomessa.

Hoidamme riita-asiat ja muut asianajotoimiston palvelut luottamuksellisesti ja asiantuntemuksella. Tahdomme, että asiakkaamme on tyytyväinen tekemäämme työhön ja siitä aiheutuviin kustannuksiin. Kannatamme sovittelua ja usein saamme riita-asioissa aikaan päämiehemme edut turvaavan sovinnollisen ratkaisun. Näin vältytään kalliilta ja pitkältä oikeudenkäyntiprosessilta.

Kun mikä tahansa lakiin liittyvä kysymys painaa mieltäsi, älä jää yksin vaan ota rohkeasti yhteyttä meihin. Asianajotoimisto Thureson auttaa.

Lakimies Kaarinassa auttaa yrityksiä ja yhteisöjä

Meiltä saat luottamuksellisesti, asiantuntevasti ja nopeasti kaikki juridiset palvelut yrityksesi yksilöllisiin tarpeisiin. Palvelemme kaiken kokoisia yrityksiä erilaisissa lakimiehen ammattitaitoa vaativissa tilanteissa. Meillä on erityisosaamista riidanratkaisusta, sopimusoikeudesta, yhtiöoikeudesta, työoikeudesta, kilpailuoikeudesta sekä rakentamiseen, ympäristöön ja kaavoitukseen liittyvistä asioista. Meillä on vuosien kokemus julkisyhteisöjen sekä pienten, keskisuurten ja suurten yritysten oikeudellisten asioiden hoitamisesta.

Palvelemme yrityksiä mm. seuraavissa lakiasioissa:

§ Sopimusoikeus

§ Oikeudenkäynnit

§ Työoikeus

§ Yhtiöoikeudelliset asiat

§ Kilpailuoikeus

§ Ympäristöoikeus

Lakitoimiston palvelut yksityishenkilöille

Thureson palvelee kattavasti yksityishenkilöitä ja perheitä lakikysymyksissä – luotettavasti ja henkilökohtaiseen palveluun panostaen. Toimistomme asianajajat varmistavat aina, että asiakkaidemme oikeusturva toteutuu.

Palvelumme yksityishenkilöille kattavat muun muassa:

§ Perunkirjoitukset

§ Perinnönjaot ja pesänselvitykset sekä niitä koskevat riita-asiat

§ Avioehtosopimukset, testamentit ja edunvalvontavaltakirjat

§ Avioeroasiat ja omaisuuden ositukset sekä niitä koskevat riita-asiat

§ Lasten huolto, asuminen, tapaamisoikeus ja elatus

§ Rikosasiat

§ Riita-asiat

§ Työoikeus

Juristimme auttavat lakiasioissa

Lakimiehillämme on kattava kokemus ja asiantuntemus monenlaisista lakiasioista. Voit kääntyä puoleemme muun muassa seuraavissa asioissa: perhe- ja jäämistöoikeus, potilas- ja lääkintäoikeus, yhtiöoikeus, vahingonkorvausasiat, rikosoikeus, varallisuusoikeus, työoikeus, ympäristöoikeus sekä rakentaminen ja kaavoitus. Hoidamme myös riidanratkaisun yleisissä tuomioistuimissa sekä välimiesmenettelyssä ja riita-asioiden ja rikosasioiden oikeudenkäynnit. Laadimme myös sopimuksia suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi.

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Kerro meille ongelmasi –  löydetään siihen yhdessä ratkaisu.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.