Asianajaja Turku

Asianajotoimisto Thureson auttaa sinua Turun seudulla yli 20 vuoden kokemuksen tuomalla ammattitaidolla.

Tuliko riitaa autokaupoilla tai asunnon vuokra-asioissa? Kaipaatko apua sopimuksen laadintaan? Lakimiehillämme on kattava kokemus ja asiantuntemus lakiasioista. Voit kääntyä puoleemme muun muassa seuraavissa asioissa: perhe- ja jäämistöoikeus, potilas- ja lääkintäoikeus, yhtiöoikeus, vahingonkorvausasiat, rikosoikeus, varallisuusoikeus, työoikeus, ympäristöoikeus sekä rakentaminen ja kaavoitus. Hoidamme myös riidanratkaisun yleisissä tuomioistuimissa sekä välimiesmenettelyssä ja riita-asioiden ja rikosasioiden oikeudenkäynnit. Laadimme myös sopimuksia suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi.

Kun mikä tahansa lakiin liittyvä kysymys painaa mieltäsi, älä jää yksin vaan ota rohkeasti yhteyttä meihin. Asianajotoimisto Thuresonin asianajajat Turussa auttavat mielellään.

Lakimies auttaa yrityksiä ja yhteisöjä

Meiltä saat luottamuksellisesti, asiantuntevasti ja nopeasti kaikki juridiset palvelut yrityksesi yksilöllisiin tarpeisiin. Palvelemme kaiken kokoisia yrityksiä erilaisissa lakimiehen ammattitaitoa vaativissa tilanteissa. Meillä on erityisosaamista riidanratkaisusta, sopimusoikeudesta, yhtiöoikeudesta, työoikeudesta, kilpailuoikeudesta sekä rakentamiseen, ympäristöön ja kaavoitukseen liittyvistä asioista. Meillä on vuosien kokemus julkisyhteisöjen sekä pienten, keskisuurten ja suurten yritysten oikeudellisten asioiden hoitamisesta.

Palvelemme yrityksiä mm. seuraavissa lakiasioissa:

§ Sopimusoikeus

§ Oikeudenkäynnit

§ Työoikeus

§ Yhtiöoikeudelliset asiat

§ Kilpailuoikeus

§ Ympäristöoikeus

Kun etsinnässä on asiantunteva lakimies Turun seudulla – käänny meidän puoleemme. Meillä on laajasti kokemusta kaikenkokoisten yritysten sekä julkisyhteisöjen lakiasioista. Olemme muun muassa toimineet vuosien ajan asiamiehenä Suomen suurimpiin kuuluneessa asfalttikartellioikeudenkäynnissä. Ota lakiasiantuntijaksi Asianajotoimisto Thureson Turussa!

Lakitoimistomme palvelut yksityishenkilöille

Thureson palvelee kattavasti myös yksityishenkilöitä ja perheitä lakikysymyksissä – luotettavasti ja henkilökohtaiseen palveluun panostaen. Toimistomme asianajajat varmistavat, että asiakkaidemme oikeusturva toteutuu.

Palvelumme yksityishenkilöille kattavat muun muassa:

§ Perunkirjoitukset

§ Perinnönjaot ja pesänselvitykset sekä niitä koskevat riita-asiat

§ Avioehtosopimukset, testamentit ja edunvalvontavaltakirjat

§ Avioeroasiat ja omaisuuden ositukset sekä niitä koskevat riita-asiat

§ Lasten huolto, asuminen, tapaamisoikeus ja elatus

§ Rikosasiat

§ Riita-asiat

§ Työoikeus

Pyrimme kaikissa asioissa aina asiakkaamme edut turvaavaan nopeaan ratkaisuun. Paras ratkaisu on sovinnollinen ratkaisu, jossa asiakkaamme edut tulevat turvatuksi. Aina ei kuitenkaan päästä sovintoon. Tällöin ajamme asiakkaamme asiaa tuomioistuimessa ammattitaidolla, luotettavasti ja varmasti niin, että asiassa saavutetaan paras mahdollinen lopputulos.

Asianajotoimisto Turku – apunasi kaikissa lakiasioissa

Hoidamme riita-asiat ja muut asianajotoimiston palvelut luottamuksellisesti ja asiantuntemuksella. Tahdomme, että asiakkaamme on tyytyväinen tekemäämme työhön ja siitä aiheutuviin kustannuksiin. Kannatamme sovittelua ja usein saamme riita-asioissa aikaan päämiehemme edut turvaavan sovinnollisen ratkaisun. Näin vältytään kalliilta ja pitkältä oikeudenkäyntiprosessilta.

Asianajotoimisto Thureson Oy on varsinaissuomalainen perheyritys. Olemme palvelleet yksityishenkilöitä, yrityksiä, yhteisöjä ja julkisyhteisöjä jo yli 20 vuoden ajan. Panostamme henkilökohtaiseen ja kokonaisvaltaiseen palveluun positiivisella otteella. Palvelemme asiakkaitamme luotettavasti ja aina hyvää asianajotapaa noudattaen. Toimistomme sijaitsevat Turun lisäksi Kaarinassa, Paimiossa sekä Tampereella. Palvelemme asiakkaitamme kattavasti koko Suomessa. Kun mikä tahansa lakiin liittyvä kysymys painaa mieltäsi, älä jää yksin vaan ota rohkeasti yhteyttä meihin.

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Kerro meille ongelmasi –  löydetään siihen yhdessä ratkaisu.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.