Asianajaja Paimio

Asianajotoimisto Thureson Oy on varsinaissuomalainen perheyritys, joka on palvellut yksityishenkilöitä, yrityksiä, yhteisöjä ja julkisyhteisöjä jo yli 20 vuoden ajan. Tarjoamme henkilökohtaista ja kokonaisvaltaista palvelua positiivisella otteella. Palvelemme asiakkaitamme luotettavasti ja aina hyvää asianajotapaa noudattaen. Toimistomme sijaitsevat Paimion lisäksi Turussa, Kaarinassa ja Tampereella – palvelemme asiakkaitamme kuitenkin kattavasti koko Suomessa.

Hoidamme riita-asiat luottamuksellisesti ja kannatamme sovittelua. Usein pääsemme riita-asioissa päämiehemme edut turvaavaan sovinnolliseen ratkaisuun. Tahdomme, että asiakkaamme on tyytyväinen tekemäämme työhön ja siitä aiheutuviin kustannuksiin.

Myös muut asianajotoimiston palvelut saat asiantuntevilta lakimiehiltämme aina luottamuksellisesti. Älä siis jää yksin, mikäli mikä tahansa lakiin liittyvä kysymys painaa mieltäsi, vaan ota rohkeasti yhteyttä meihin.

Lakimies Paimiossa auttaa yrityksiä ja yhteisöjä

Tarjoamme kaikki juridiset palvelut yrityksesi yksilöllisiin tarpeisiin luottamuksellisesti, asiantuntevasti ja nopeasti. Kaiken kokoiset yritykset ovat tervetulleita asiakkaaksemme. Erityisosaamista meille on kertynyt riidanratkaisusta, sopimusoikeudesta, yhtiöoikeudesta, työoikeudesta, kilpailuoikeudesta sekä rakentamiseen, ympäristöön ja kaavoitukseen liittyvistä asioista. Meillä on vuosien kokemus myös julkisyhteisöjen oikeudellisten asioiden hoitamisesta.

Palvelemme yrityksiä ja yhteisöjä mm. seuraavissa lakiasioissa:

§ Sopimusoikeus

§ Oikeudenkäynnit

§ Työoikeus

§ Yhtiöoikeudelliset asiat

§ Kilpailuoikeus

§ Ympäristöoikeus

Juristin palvelut yksityishenkilöille

Thureson palvelee yksityishenkilöitä ja perheitä kaikissa lakikysymyksissä luotettavasti ja henkilökohtaiseen palveluun panostaen. Asianajajamme varmistavat aina, että asiakkaidemme oikeusturva toteutuu.

Yksityishenkilöiden palvelut kattavat muun muassa:

§ Perunkirjoitukset

§ Perinnönjaot ja pesänselvitykset sekä niitä koskevat riita-asiat

§ Avioehtosopimukset, testamentit ja edunvalvontavaltakirjat

§ Avioeroasiat ja omaisuuden ositukset sekä niitä koskevat riita-asiat

§ Lasten huolto, asuminen, tapaamisoikeus ja elatus

§ Rikosasiat

§ Riita-asiat

§ Työoikeus

Asianajotoimisto Paimio apuna lakiasioissa

Lakimiehillämme on kattava kokemus ja asiantuntemus monenlaisista lakiasioista. Voit kääntyä puoleemme mm. seuraavissa asioissa: perhe- ja jäämistöoikeus, potilas- ja lääkintäoikeus, yhtiöoikeus, vahingonkorvausasiat, rikosoikeus, varallisuusoikeus, työoikeus, ympäristöoikeus sekä rakentaminen ja kaavoitus. Hoidamme myös riidanratkaisun yleisissä tuomioistuimissa sekä välimiesmenettelyssä ja riita-asioiden ja rikosasioiden oikeudenkäynnit. Laadimme myös sopimuksia suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi.

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Kerro meille ongelmasi –  löydetään siihen yhdessä ratkaisu.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.