Asianajotoimisto Hämeenlinna

Asianajotoimisto Thureson Oy on Varsinais-Suomesta käsin toimiva perheyritys, joka on palvellut yksityishenkilöitä, yrityksiä, yhteisöjä ja julkisyhteisöjä jo yli 20 vuoden ajan. Asianajotoimisto Thureson palvelee asiakkaitaan kattavasti koko Suomessa ja panostaa henkilökohtaiseen ja kokonaisvaltaiseen palveluun, positiivisella otteella. Palvelu noudattaa aina hyvää asianajotapaa ja tähtää sovittelevaan lopputulokseen.

Asianajotoimistomme hoitaa riita-asiat ja muut asianajotoimiston palvelut luottamuksellisesti ja asiantuntemuksella. Tahdomme, että asiakkaamme on tyytyväinen tekemäämme työhön ja siitä aiheutuviin kustannuksiin. Kannatamme sovittelua ja usein saamme riita-asioissa aikaan päämiehemme edut turvaavan sovinnollisen ratkaisun. Näin voimme välttyä kalliilta ja pitkältä oikeudenkäyntiprosessilta.

Kun etsit luotettavaa asianajotoimistoa Hämeenlinnasta tai mikä tahansa lakiin liittyvä kysymys painaa mieltäsi, älä jää yksin vaan ota rohkeasti yhteyttä meihin. Asianajotoimisto Thureson auttaa.

Lakimiehemme auttaa yrityksiä ja yhteisöjä

Lakimiehemme tarjoavat kaikki juridiset palvelut yrityksesi yksilöllisiin tarpeisiin luottamuksellisesti, asiantuntevasti ja nopeasti. Asianajotoimistomme palvelee kaiken kokoisia yrityksiä erilaisissa lakimiehen ammattitaitoa vaativissa tilanteissa. Lakimiehillämme on erityisosaamista riidanratkaisusta, sopimusoikeudesta, yhtiöoikeudesta, työoikeudesta, kilpailuoikeudesta sekä rakentamiseen, ympäristöön ja kaavoitukseen liittyvistä asioista. Meille on kertynyt useiden vuosien kokemus julkisyhteisöjen sekä pienten, keskisuurten ja suurten yritysten oikeudellisten asioiden hoitamisesta.

Palvelemme yrityksiä mm. seuraavissa lakiasioissa:

§ Sopimusoikeus

§ Oikeudenkäynnit

§ Työoikeus

§ Yhtiöoikeudelliset asiat

§ Kilpailuoikeus

§ Ympäristöoikeus

Asianajotoimiston palvelut Hämeenlinnassa yksityishenkilöille

Asianajotoimisto Thureson palvelee kattavasti yksityishenkilöitä ja perheitä lakikysymyksissä – luotettavasti ja henkilökohtaiseen palveluun panostaen. Asianajajamme varmistavat aina, että asiakkaidemme oikeusturva toteutuu.

Palvelumme yksityishenkilöille kattavat muun muassa:

§ Perunkirjoitukset

§ Perinnönjaot ja pesänselvitykset sekä niitä koskevat riita-asiat

§ Avioehtosopimukset, testamentit ja edunvalvontavaltakirjat

§ Avioeroasiat ja omaisuuden ositukset sekä niitä koskevat riita-asiat

§ Lasten huolto, asuminen, tapaamisoikeus ja elatus

§ Rikosasiat

§ Riita-asiat

§ Työoikeus

Juristi auttaa lakiasioissa

Juristeillamme on kattava ja mittava kokemus ja asiantuntemus monenlaisista lakiasioista. Käänny rohkeasti puoleemme esimerkiksi seuraavissa asioissa: perhe- ja jäämistöoikeus, potilas- ja lääkintäoikeus, yhtiöoikeus, vahingonkorvausasiat, rikosoikeus, varallisuusoikeus, työoikeus, ympäristöoikeus sekä rakentaminen ja kaavoitus. Hoidamme riidanratkaisun yleisissä tuomioistuimissa sekä välimiesmenettelyssä ja riita-asioiden ja rikosasioiden oikeudenkäynnit. Laadimme myös sopimuksia suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi.

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Kerro meille ongelmasi –  löydetään siihen yhdessä ratkaisu.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.